Landkrabskriblerier

Omtaler af Visens Skibs koncerter

Kim Larsen har privat udtalt,

at han godt ved, at han af og til synger viser.

 

Kim Larsen udtaler også at han faktisk er hemmeligt stolt af det, men at han simpelthen ikke TØR kalde sine musikalske indslag for viser eller risikere at få prædikatet visesanger, da det på forhånd ville udelukke ham fra den radio- og TVoptræden, som er en forudsætning for at nå et større publikum og sælge nogle skiver.

Mediernes magt er enorm,

og vi på Visens Skib ved godt, at vi betragtes som ”ridderen af den bedrøvelige skikkelse” - en lille flok gale idealister, som kæmper mod vindmøllerne uden store chancer for at vinde andet end en uforglemmelig kamp for det, vi ka´ li´.

 

Vi synes dog, at det virker som om der blæser en lille smule nye vinde i de store medier, og så gælder det om at blive ved og håbe på en storm, der kan lufte ud i fordommene om, hvad danskerne vil og ikke vil opleve i radio og TV.

På den baggrund er vi særligt taknemmelige,

når lokal– og ugeaviserne - uden skelen til hvad medieproducere, elitære kulturpaver og anglofile smartrøve måtte mene - bidrager til at informere den undrende omverden om vore aktiviteter til vands og til lands.

 

RIGTIG MANGE TAK ALLE SAMMEN

- bliv venligst ved - vi kan SLET IKKE undvære jer!