Landkrabskriblerier

Omtaler af Visens Skib

Kim Larsen udtalte en gang under private former,

at han da godt vidste, at han af og til sang viser.

 

Kim Larsen indrømmede  endog at han faktisk hemmeligt var ret stolt af det, men at han simpelthen ikke TURDE kalde sin musik for viser eller risikere at få prædikatet visesanger, da det på forhånd ville udelukke ham fra den radio- og TVeksponering, som er en forudsætning for at nå et større publikum og sælge nogle skiver.

Mediernes magt er enorm,

og vi på Visens Skib ved godt, at vi er blevet betragtet som ”ridderen af den bedrøvelige skikkelse” - en lille flok gale idealister, som kæmpede mod medie-vindmøllerne uden store chancer for at vinde andet end en uforglemmelig kamp for det, vi ka´ li´.


Vi syntes dog, at der har blæst en lille smule nye vinde i de store medier og er blevet luftet ud i fordommene om, hvad danskerne vil og ikke vil opleve i radio og TV - men der er mange sange, som skal synges endnu.

På den baggrund har vi været meget taknemmelige,

når lokal– og ugeaviser - uden skelen til hvad magtfulde medieproducere, elitære kulturpaver og anglofile smartrøve måtte mene - gennem alle årene har bidraget til at informere den undrende omverden om Visens Skibs herlige sommertogter med de danske viser og sange på programmet.


RIGTIG MANGE TAK ALLE SAMMEN

- uden jer var det slet ikke gået så fantastisk godt!