Skrøner

Takket være Middelfart LokalTV kan man på Youtube opleve Jes og Baghylerne - og mange andre usædvanlige og overraskende indslag fra koncerterne med besætningen på Visens Skib

Den blandede besætning har sidegevinster ved at turnere

værst. På Endelave har vi sunget såvel på fær-gen som i depotet og også Juels Café i Bogense og Olaf og hans flæsketelt på Årø skylder vi særlig tak for såvel hjerterum som husly.


Man skal ikke være gal for at være med

på Visens Skib - men det hjælper! Livet ombord er dog først og fremmest sjovt.


Ind imellem plejes tømmermænd og søsyge, men i det store og hele lever besætningen rigtig godt og for det meste ret harmonisk.


Hvem siger, at ideelt arbejde for et kulturpolitisk standpunkt ikke må være humoristisk, behageligt, hyggeligt og vådt på den rigtig go´e måde? 

Hvordan kan vi overleve togtets strabadser ?

Ombord på Visens Skib er foruden initiativtagerne; kaptajn og purser, en blandet besætning på 6-8 solister / musikere, som er håndplukkede til formålet.


Hverken initiativtagerne eller de vekslende dygtige amatører eller semiprofessionelle solister ombord har andet ud af de mange gratis koncerter end fornøjelsen.

   

Sommervejret i Danmark er ganske strålende - omend noget overraskende til tider, og den globale opvarmning ville vi gerne snart mærke mere til!


I Rudkøbing kan Pakhusforeningen heldigvis stille det mest fantastiske scenerum til rådighed for os og publikum, når den danske sommer raser som 

På Youtube kan man opleve klip fra mange af Visens Skibs koncerter

Svingende

samspil og morsomt

modspil